20 februari 2022

Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2022

PvdA Uitgeest | Lijst 7

De taken van de gemeente zijn de afgelopen jaren steeds ingewikkelder geworden. Het is belangrijk dat ook plaatselijke politici kennis van zaken hebben.

#1. Anneke Terra
Als geboren en getogen Uitgeester ken ik Uitgeest van binnenuit. Ik heb veel contacten met bewoners en met verschillende plaatselijke organisaties. Sinds medio 2018 ben ik, met veel passie en energie, raadslid en fractievoorzitter van de PvdA Uitgeest. De afgelopen vier jaar heb ik veel geleerd en ook de komende vier jaar wil ik me samen met fractiegenoten, andere politieke partijen en inwoners van Uitgeest, met hart én hoofd inzetten om Uitgeest nog mooier te maken.
Ik heb een financiële achtergrond en de afgelopen jaren heb ik bij een naburige gemeente veel ervaring opgedaan als financieel adviseur van verschillende afdelingen en was ik actief binnen de OR.

#2. Mirella van Goethem
Ik ben een geboren Uitgeester en ik woon al jaren met veel plezier in het oude dorp van Uitgeest. Als sociaal persoon zet ik mij in voor anderen. Zo ben ik vrijwilliger bij Lake City Players, de Basketballvereniging van Uitgeest, als trainer/coach van een jeugdteam. De behoefte om meer maatschappelijk betrokken te zijn nam toe en daarom heb ik het afgelopen jaar een carrière switch gemaakt, van grafische vormgeving naar de gehandicaptenzorg. Dit past mij goed.
Deze maatschappelijke insteek zet ik voort door mij kandidaat te stellen voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Ik ga geen uitdaging uit de weg en wil voor Uitgeest dat iedereen zich hier prettig en veilig kan voelen!

#3. Kees de Lange
Ik ben werktuigkundige van beroep, hierdoor heb ik een heldere en technische kijk op zaken die er spelen. Ik heb o.a. gewerkt bij Tata-steel, bij Sortiva (GP Groot) en op dit moment werk ik bij een bedrijf dat kunststoffen verwerkt. Verder ben ik coach van het voetbalteam waar mijn zoon in speelt. Voor Uitgeest heb ik een mooie agenda, ik wil dat er voor jongeren betaalbare woningen worden gecreëerd, dat de gemeente veiliger wordt met meer aandacht voor verkeersveiligheid én dat ons afval tegen aanvaardbare kosten gerecycled wordt.

#4. Nico Oudendijk
Ik heb jarenlang gewerkt in de Gezondheidszorg en in de Jeugdzorg. Veel van deze taken zijn de afgelopen jaren vanuit Den Haag overgeheveld naar de gemeentes. Ik ben blij dat ik met mijn kennis en kunde ook in Uitgeest kan bijdragen aan een betere zorg. De afgelopen vier jaar heb ik vanuit de PvdA deelgenomen aan de commissie Samenleving en Financiën.

#5. Jan van der Putten
Deskundigheid: Financiën, Jeugdhulpverlening, Gehandicaptenzorg

#6. Emmy Visbeen
Deskundigheid: Onderwijs, Financiën, Organisatieontwikkeling

#7. Ben Binnendijk
Deskundigheid: Energie, Schiphol, Ruimtelijke ordening

#8. Jelle Brouwer
Deskundigheid: Klimaat, Wonen,  Huisvesting, Ruimtelijke ordening, natuur en landschap

#9. Jan Eikelhof
Deskundigheid: Onderwijs, Infrastructuur, Armoedebestrijding

#10. Antoinette Reulen
Deskundigheid: Burgerparticipatie, Communicatie, Onderwijs

#11. Theo Buysman
Deskundigheid: Organisatieontwikkeling, projectmanagement, Bestuurlijke ervaring

#12. Cor Feenstra
Deskundigheid: Sterk sociaal gevoel,  Sport, Armoedebestrijding